2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

14 Mayıs 2018 tarihinde, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk, Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş ve Türkçe Eğitimi Bölümü'nden fakülte birincisi Ertuğrul Zorlu konuşma yaptılar. Ardından sırasıyla fakülte bölüm birincisi, ikincisi ve üçüncüsü çeşitli ödüller aldılar. Fakülte birinci ve üçüncüsünün Türkçe Eğitimi Bölümü'nden olduğu eğitim öğretim yılının fakülte ikincisi, bölümümüz öğrencisi Gamze Demir oldu. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldıktan sonra fakülte bölümleri sırayla başarı belgelerini aldılar ve etkinlik ZD Orkestra ile Küll gruplarının konseriyle sona erdi.

Fakülte ikincisi ve bölüm birincisi öğrencimiz Gamze Demir ödülünü ve plaketini alırken.