2017 - 2018 GÜZ YARIYILI 4. SINIFLAR KARMA RESİM SERGİSİ

22 Kasım 2017 tarihinde, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne bağlı Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nde karma resim sergisi düzenlendi. 4. sınıflar seçmeli ve anasanat resim atolyesi öğrencilerinin çalışmalarının beğeniye sunulduğu serginin açılışına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü akademisyenleri ile öğrencileri katıldı. Serginin açılışında konuşma yapan Asiltürk, "Bu sergi Resim İş Öğretmenliği bölümünde 3. sınıftan 4. sınıfa geçen öğrencilerin yağlı boya tekniğiyle hazırladıkları çalışmalardan oluşmaktadır. Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'ne gelince ayrı bir mutluluk hissediyorum. Resim bölümünün farkı daha koridora girmeden hissediliyor. Bu bölümde okuyan öğrencilerin farkı, yaptıkları bu birbirinden güzel çalışmalardan belli oluyor. Öğrencilerimizin bu alandaki yaptıkları güzel çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların artırılması ve daha iyi yere gelinmesi temennimizdir." dedi.