Bitirme Projeleri

25-26 Nisan 2017 Muş Alparslan Üniversitesi ile RESİM SERGİSİ ve Ahlat-Tatvan Gezisi

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-iş Öğretmenliği 2016-2017 öğretim yılı 4. Sınıf Ana Sanat Resim öğrencileri ve ders-proje sorumlusu Öğr. Gör. Rüçhan Keçeci’nin katılımı ile gerçekleşmiştir. Geziye 20 öğrenci ve 1 öğretim elemanı katılmıştır. Resim sergisinde öğrencilerimizin mezuniyet projelerinden oluşan 80 adet yağlıboya çalışmaları yer almıştır.

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Rüçhan Keçeci ve Resim İş Bölümü öğrencileri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Kongre ve Kültür Merkezimizde iki gün süren mezuniyet sergileri kapsamında üniversitemizin misafiri olan Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümü öğrencileri, üniversitemiz yöneticilerine konukseverlikleri için teşekkür etti. Üniversitemizin sanatsal faaliyetlere daima destek verdiğini hatırlatan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Erdoğan ise Fırat Üniversitesiyle gelecekte de bu tarz işbirliklerine imza atmak istediklerini ifade etti.

Öğrencilerin kendi ürünleri olan tabloları üniversitemize hediye ettikleri ziyaret sonrasında Genel Sekreterimiz Orhan Keskintaş ve Genel Sekreter Yardımcımız Harun Demir’in de katılımıyla toplu fotoğraf çekimi yapıldı.