Haberler

2017 - 2018 GÜZ YARIYILI 4. SINIFLAR KARMA RESİM SERGİSİ Pazartesi, Kasım 27, 2017 - 07:27

22 Kasım 2017 tarihinde, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne bağlı Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nde karma resim sergisi düzenlendi. 4. sınıflar seçmeli ve anasanat resim atolyesi öğrencilerinin çalışmalarının beğeniye sunulduğu serginin açılışına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü akademisyenleri ile öğrencileri katıldı.

"CUMHURİYET DÖNEMİ TÜRK RESİM SANATI ANLAYIŞI" ADLI PANEL DÜZENLENDİ Perşembe, Kasım 2, 2017 - 10:33

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde, Cumhuriyetin 94. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama ve anma programı düzenlendi. Programa Eğitim Fakültesi dekan yardımcıları, fakülte akademisyen ve öğrencileri katıldı. Prof. Dr. Mukadder Boydan Ozan, günün anlamına uygun bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Ardından şiir dinletisi ile program devam etti.

2017 2018 GÜZ YARIYILI TEMEL TASARIM SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Pazartesi, Ekim 30, 2017 - 14:00

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne bağlı olan Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nce temel tasarım sergisi gerçekleştirildi. Sergide bölüm öğrencileri, bölüm başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç, bölüm akademisyenleri Öğr. Gör. Atilla Şirin, Öğr. Gör. Yaşar Sabri Şanlı, Arş. Gör. Yelda Usal, Arş. Gör. Abdülmecit Adam, Arş. Gör. Cihangir Eker, Okt.

1. SINIFLAR TANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ Pazartesi, Ekim 23, 2017 - 14:17

17.10.2017 tarihinde, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencileri ve Resim İş Öğretmenliği akademisyenleri tanışma etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlikte öğrencilere bölüm hakkında bilgiler verildi.

"ANKARA'DA ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİ"NE BÖLÜMÜMÜZDEN KATILIM Pazartesi, Ekim 9, 2017 - 14:19

Bölümümüz öğretim görevlisi Yaşar Sabri Şanlı, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen, Elazığ kültürü ve sanatının tanıtıldığı, yöresel ürünlerin yer aldığı "Elazığ Tanıtım Günleri"ne katıldı.

DÖNEMİN İLK GRAFİK ATOLYE SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Pazartesi, Ekim 2, 2017 - 14:32

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde faaliyetlerini sürdüren Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı'nın 3. sınıflar grafik anasanat atolyeleri öğrencileri, yeni sezonun başında bir sergi gerçekleştirdiler. Atolye öğretim görevlisi Yaşar Sabri Şanlı önderliğinde gerçekleştirilen serginin açılışına bölüm öğrencilerinin yanında bölüm başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç, Öğr. Gör.

2017 YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Salı, Mayıs 30, 2017 - 16:15

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nün 2017 yılı mezuniyet töreni, 30 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Törende ilk olarak kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr.

"Stilizasyon" Sergisi Gerçekleştirildi Perşembe, Nisan 27, 2017 - 22:55

Resim İş Eğitimi Bölümü'nün Grafik atolye öğrencilerinin 2016-2017 güz döneminde yapmış olduğu stilizasyon çalışmaların sergisi 27.04.2017 tarihinde gerçekleşti. Sergi açılışına Dekan Prof. Dr.

RESİM İŞ EĞİTİMİ'NDE 2 SERGİ BİRDEN Çarşamba, Nisan 19, 2017 - 09:36

Eğitim Fakültesi / Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden iki ayrı sergi açılışı... Bölüm öğrencileri, bir adet mezuniyet sergisi ile bir adet karma serginin açılışını gerçekleştirecekler.