Haberler

GRAVÜR SANATÇISI ŞÜKRÜ ERTÜRK BÖLÜMÜMÜZDE KONFERANS VE SERGİ GERÇEKLEŞTİRDİ Cuma, Nisan 13, 2018 - 21:15

Türk liralarının ve pek çok posta pulunun üzerinde yer alan gravür (taile-douche) eserleriyle bilinen Şükrü Ertürk, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'ne 2 günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. 12 Nisan günü bir konferans veren, ardından ise çalışmalarının sergilendiği serginin açılışını yapan Ertürk, 13 Nisan günü ise bölüm öğrencileriyle workshop gerçekleştirdi.

4. SINIFLAR KARMA RESİM SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Pazartesi, Ocak 8, 2018 - 09:28

13 Aralık 2017 tarihinde, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencilerinin karma sergisi gerçekleştirildi. Yrd. Doç. Dr. Tahir Çelikbağ'ın öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergiye fakülte dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk, fakülte sekreteri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Uğraş, bölüm akademisyen ve öğrencileri katıldı.

GAZİANTEP KÜLTÜR VE MÜZE GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Salı, Aralık 19, 2017 - 11:51

4. sınıflar Müze Eğitimi ve Uygulamaları dersinden sorumlu Okutman Öznur Aksoy, Elazığ Arkeoloji ve Etnografya Müzesi tadilatta olması münasebetiyle, öğrencileriyle birlikte Gaziantep'te araştırma, inceleme ve bilgilenme amaçlı teknik bir gezi gerçekleştirdi.

2017 - 2018 GÜZ YARIYILI 4. SINIFLAR KARMA RESİM SERGİSİ Pazartesi, Kasım 27, 2017 - 07:27

22 Kasım 2017 tarihinde, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne bağlı Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nde karma resim sergisi düzenlendi. 4. sınıflar seçmeli ve anasanat resim atolyesi öğrencilerinin çalışmalarının beğeniye sunulduğu serginin açılışına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü akademisyenleri ile öğrencileri katıldı.

"CUMHURİYET DÖNEMİ TÜRK RESİM SANATI ANLAYIŞI" ADLI PANEL DÜZENLENDİ Perşembe, Kasım 2, 2017 - 10:33

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde, Cumhuriyetin 94. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama ve anma programı düzenlendi. Programa Eğitim Fakültesi dekan yardımcıları, fakülte akademisyen ve öğrencileri katıldı. Prof. Dr. Mukadder Boydan Ozan, günün anlamına uygun bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Ardından şiir dinletisi ile program devam etti.

2017 2018 GÜZ YARIYILI TEMEL TASARIM SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Pazartesi, Ekim 30, 2017 - 14:00

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne bağlı olan Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nce temel tasarım sergisi gerçekleştirildi. Sergide bölüm öğrencileri, bölüm başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç, bölüm akademisyenleri Öğr. Gör. Atilla Şirin, Öğr. Gör. Yaşar Sabri Şanlı, Arş. Gör. Yelda Usal, Arş. Gör. Abdülmecit Adam, Arş. Gör. Cihangir Eker, Okt.

1. SINIFLAR TANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ Pazartesi, Ekim 23, 2017 - 14:17

17.10.2017 tarihinde, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencileri ve Resim İş Öğretmenliği akademisyenleri tanışma etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlikte öğrencilere bölüm hakkında bilgiler verildi.

"ANKARA'DA ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİ"NE BÖLÜMÜMÜZDEN KATILIM Pazartesi, Ekim 9, 2017 - 14:19

Bölümümüz öğretim görevlisi Yaşar Sabri Şanlı, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen, Elazığ kültürü ve sanatının tanıtıldığı, yöresel ürünlerin yer aldığı "Elazığ Tanıtım Günleri"ne katıldı.

DÖNEMİN İLK GRAFİK ATOLYE SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Pazartesi, Ekim 2, 2017 - 14:32

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde faaliyetlerini sürdüren Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı'nın 3. sınıflar grafik anasanat atolyeleri öğrencileri, yeni sezonun başında bir sergi gerçekleştirdiler. Atolye öğretim görevlisi Yaşar Sabri Şanlı önderliğinde gerçekleştirilen serginin açılışına bölüm öğrencilerinin yanında bölüm başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç, Öğr. Gör.

Sayfalar