Haberler

VALİ VE ETSO BAŞKANINDAN ÖĞR. GÖR. RÜÇHAN KEÇECİ'YE ZİYARET Pazartesi, Aralık 30, 2019 - 09:27

Elazığ valisi Çetin Oktay Kaldırım, Fırat Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Kudbettin Demirbağ ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Asilhan Arslan, bölümümüz öğretim görevlisi Rüçhan Keçeci'ye ziyaret gerçekleştirdi. Eğitim fakültesi dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk ve dekan yardımcıları Doç. Dr. Gonca Keçeci ve Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Bahçeci ile Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü başkanı Prof. Dr.

ÖZGÜN BASKIRESİM SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Cuma, Aralık 27, 2019 - 11:56

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Gra

TARİHİ SİL BAŞTAN YAZDIRAN KEŞİF “GÖBEKLİTEPE” GEZİSİ Salı, Aralık 24, 2019 - 11:24

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Görsel Sanatlar Eğitimi dersi, Fakültemizin Müze Eğitimi dersi ve Resim-iş Öğretmenliği Müze Eğitimi ve Uygulamaları dersi kapsamında bölümümüz akademisyenleri Arş.Gör.Dr. Yelda USAL ve Öğrt. Gör.

2019 YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Cumartesi, Haziran 15, 2019 - 11:22

Fırat Üniversitesi'nin 2018 - 2019 yılı mezuniyet töreni, 14.06.2019 tarihinde gerçekleştirildi. Fakültelerin bölümlerinin sırayla sahneye çıkarak belgelerini almalarının ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve Elazığ Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım birer konuşma gerçekleştirdiler.

4. SINIFLAR GRAFİK ANASANAT MEZUNİYET SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Salı, Haziran 11, 2019 - 22:02

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi - Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'ne bağlı Resim İş Eğitimi programı 4. sınıflar grafik anasanat atolye öğrencileri, karma bir tasarım sergisi gerçekleştirdi. Öğr. Gör. Yaşar Sabri Şanlı'nın atolye öğrencilerinin 28.05.2019 tarihinde açmış olduğu sergiye bölüm akademisyen ve öğrencileri de yoğun katılım gösterdi. Bölüm başkanı Prof. Dr.

TEMEL TASARIM (B GRUBU) SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Salı, Mayıs 21, 2019 - 16:56

Fakültemiz Resim-iş öğretmenliği 1.

MEZUNİYET RESİM SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Pazartesi, Mayıs 6, 2019 - 16:20

2018 2019 Bahar Yarıyılı'nda mezun olacak olan 4. sınıf resim anasanat öğrencilerinin karma mezuniyet sergisi gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi A Blok zemin katındaki sergi salonunda gerçekleştirilen sergiye bölüm başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç ve Anasanat Dalı Başkanı ve atolye hocası Dr.

1. SINIFLAR DESEN SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Salı, Nisan 30, 2019 - 14:36

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümümüz 1. sınıf öğrencilerinin desen çalışmalarından oluşan karma resim sergisi açıldı. Sergiye bölüm başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç ve desen atolyesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Tahir Çelikbağ başta olmak üzere, bölüm akademisyen ve öğrencileri de katıldı.

BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRENCİLERİNDEN MARDİN'E KÜLTÜR GEZİSİ Salı, Nisan 23, 2019 - 22:18

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi - Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencileri, bölümümüz akademisyenleri Öğr. Gör. Dr. Atilla Şirin ve Arş. Gör. Abdülmecit Adam önderliğinde Mardin'e kültürel bir gezi gerçekleştirdiler.

Sayfalar