Haberler

2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Çarşamba, Mayıs 16, 2018 - 10:42

14 Mayıs 2018 tarihinde, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk, Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş ve Türkçe Eğitimi Bölümü'nden fakülte birincisi Ertuğrul Zorlu konuşma yaptılar.

4. SINIFLAR GRAFİK ANASANAT ATOLYE MEZUNİYET SERGİSİ DÜZENLENDİ Salı, Mayıs 15, 2018 - 15:38

10 Mayıs 2018 tarihinde 4. sınıflar Grafik Anasanat Atolye öğrencilerinin mezuniyet sergisi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Eğitim Fakültesi dekan yardımcıları Prof. Dr. Mukadder Boydak Özan ve Doç. Dr. İrfan Emre'nin yanısıra 4. sınıflar grafik atolye Öğretim Görevlisi Yaşar Sabri Şanlı, Dr. Öğr. Üyesi Tahir Çelikbağ, bölüm akademisyenleri ve öğrencileri katıldı.

3. SINIF RESİM ANASANAT RESİM SERGİSİ DÜZENLENDİ Perşembe, Mayıs 10, 2018 - 19:24

Resim İş Eğitimi Bölümü'nde grafik ve resim atolye sergileri düzenlendi. İlk olarak 8 Mayıs 2018 tarihinde, 3. sınıflar Resim Anasanat Atolye grubu öğrencilerinin sergisi; atolye öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Tahir Çelikbağ, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç, bölüm akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımıyla açıldı.

EĞİTİM FAKÜLTESİ 20. YIL ŞENLİKLERİNDE RESİM İŞ EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİ Cumartesi, Nisan 21, 2018 - 19:19

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin kuruluşunun 20. yılı münasebetiyle düzenlenen şenlikte, Güzel Sanatlar Eğitimi bölümü çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

GRAVÜR SANATÇISI ŞÜKRÜ ERTÜRK BÖLÜMÜMÜZDE KONFERANS VE SERGİ GERÇEKLEŞTİRDİ Cuma, Nisan 13, 2018 - 21:15

Türk liralarının ve pek çok posta pulunun üzerinde yer alan gravür (taile-douche) eserleriyle bilinen Şükrü Ertürk, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'ne 2 günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. 12 Nisan günü bir konferans veren, ardından ise çalışmalarının sergilendiği serginin açılışını yapan Ertürk, 13 Nisan günü ise bölüm öğrencileriyle workshop gerçekleştirdi.

4. SINIFLAR KARMA RESİM SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Pazartesi, Ocak 8, 2018 - 09:28

13 Aralık 2017 tarihinde, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencilerinin karma sergisi gerçekleştirildi. Yrd. Doç. Dr. Tahir Çelikbağ'ın öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergiye fakülte dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk, fakülte sekreteri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Uğraş, bölüm akademisyen ve öğrencileri katıldı.