2. Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi Salı, Ocak 12, 2021 - 15:14

12 Ocak 2021 tarihinde Eğitim Fakültesi Dekanlığı toplantı salonunda, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim eleman ve üyelerince Akreditasyon konusu üzerine ikinci bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda bölüm program yeterlilik ve çıktıları üzerine konuşuldu. Söz konusu toplantıya bölüm başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç, Doç. Dr. Elif Aksoy, Dr. Öğr. Üyesi Tahir Çelikbağ, Dr. Yelda Usal, Öğr.

Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi Pazartesi, Ocak 11, 2021 - 16:14

Bölümümüz öğretim elemanlarının ve üyelerinin katılımıyla, 11 Ocak 2021 tarihinde "Akreditasyon" konusunu görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirildi. Prof. Dr. İsmail Aytaç, Doç. Dr. Elif Aksoy, Dr. Öğr. Üyesi Tahir Çelikbağ, Dr. Yelda Usal, Öğr. Gör. Rüçhan Keçeci, Öğr. Gör. Öznur Aksoy, Arş. Gör. Cihangir Eker ve Arş. Gör.

Harput Kalesi’nde 2020 yılı kazı çalışmaları tamamlandı Perşembe, Aralık 24, 2020 - 11:01

Elazığ’da milattan önce 8. yüzyılda Urartu Krallığı tarafından yapılan; Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı gibi farklı medeniyetlerden izler barındıran tarihi Harput Kalesi’nde 2020 yılı çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarda bölgenin tarihine tanıklık eden önemli eserler bulundu.

VALİ VE ETSO BAŞKANINDAN ÖĞR. GÖR. RÜÇHAN KEÇECİ'YE ZİYARET Pazartesi, Aralık 30, 2019 - 09:27

Elazığ valisi Çetin Oktay Kaldırım, Fırat Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Kudbettin Demirbağ ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Asilhan Arslan, bölümümüz öğretim görevlisi Rüçhan Keçeci'ye ziyaret gerçekleştirdi. Eğitim fakültesi dekanı Prof. Dr. Erol Asiltürk ve dekan yardımcıları Doç. Dr. Gonca Keçeci ve Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Bahçeci ile Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü başkanı Prof. Dr.

ÖZGÜN BASKIRESİM SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Cuma, Aralık 27, 2019 - 11:56

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Gra

TARİHİ SİL BAŞTAN YAZDIRAN KEŞİF “GÖBEKLİTEPE” GEZİSİ Salı, Aralık 24, 2019 - 11:24

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Görsel Sanatlar Eğitimi dersi, Fakültemizin Müze Eğitimi dersi ve Resim-iş Öğretmenliği Müze Eğitimi ve Uygulamaları dersi kapsamında bölümümüz akademisyenleri Arş.Gör.Dr. Yelda USAL ve Öğrt. Gör.

2019 YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Cumartesi, Haziran 15, 2019 - 11:22

Fırat Üniversitesi'nin 2018 - 2019 yılı mezuniyet töreni, 14.06.2019 tarihinde gerçekleştirildi. Fakültelerin bölümlerinin sırayla sahneye çıkarak belgelerini almalarının ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve Elazığ Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım birer konuşma gerçekleştirdiler.

4. SINIFLAR GRAFİK ANASANAT MEZUNİYET SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Salı, Haziran 11, 2019 - 22:02

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi - Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'ne bağlı Resim İş Eğitimi programı 4. sınıflar grafik anasanat atolye öğrencileri, karma bir tasarım sergisi gerçekleştirdi. Öğr. Gör. Yaşar Sabri Şanlı'nın atolye öğrencilerinin 28.05.2019 tarihinde açmış olduğu sergiye bölüm akademisyen ve öğrencileri de yoğun katılım gösterdi. Bölüm başkanı Prof. Dr.

TEMEL TASARIM (B GRUBU) SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Salı, Mayıs 21, 2019 - 16:56

Fakültemiz Resim-iş öğretmenliği 1.

Sayfalar